Partners

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn werkt Kruiswerk voor U nauw samen met samenwerkings- en ondersteunende partners. Bekijk hieronder onze partners en lees in het kort wat zij voor ons betekenen. Vragen? Neem contact op met ons of met een van onze partners.

Door uw lidmaatschap bij Kruiswerk voor U heeft u ook vele voordelen bij onze partners. Denk hierbij aan kortingen, gratis uitleen van producten enzovoorts.

Samenwerkingspartners

 • Timmers MediCare

  Timmers MediCare

  Timmers MediCareTmmers MediCare is al generaties lang een begrip in de Regio. Met de beste zorgproducten zorgen wij ervoor dat u van de juiste hulpmiddelen worden voorzien. Gespecialiseerd in rollators en rolstoelen, maar ook voor sanitaire hulpmiddelen, sta-op-stoelen, braces en bandages of hulpmiddeltjes voor in huis bent u bij ons aan het goede adres. 

  Advies aan huis

  Als het u niet lukt om in onze winkel te komen, dan is er de mogelijkheid dat onze adviseur vrijblijvens bij u thuis langskomt. We maken dan samen een afspraak en bespreken van tevoren uw wensen.

  Dit kan gaan over sta-op-stoelen, een rolstoel, een rollator of aanpassingen in huis. U krijgt dan persoonlijkadvies gebaseerd op uw persoonlijke situatie.

  Gratis hulpmiddelen lenen

  Bij Timmers MediCare kunt u terecht voor kosteloos lenen van hulpmiddelen. In veel gevallen is dit gratis voor u: de zorgverzekeraar vergoedt de kosten vanuit de basisverzekering en dit valt niet onder uw eigen risico.

  Outlet

  Tmmers MediCare heeft ook een outlet voor zorghulpmiddelen. Hier worden nieuwe en 2e hands hulpmiddelen verkocht tegen scherpe prijzen. Denk aan sta-op-stoelen, rollators, rolstoelen, toiletstoelen en bedden. Dit kunnen 2e hands artikelen zijn, maar ook overjarige artikelen die niet meer in de winkel verkocht worden of een restpartij. Wij verkopen alleen artikelen die schoon en heel zijnHeeft u vragen? neem gerust contact met ons op via 0165-560609

  Openingstijden zie:

  www.timmersmedicare.nl
 • Medipoint

  Medipoint

  Medipoint is vanaf september ook een van de partners waar onze leden gratis uitleen van loophulpmiddelen krijgen.

  De winkel van Medipoint is in Roosendaal. 

  Voor Roosendaal is dat Belder 2-4 (in de Borchwerf)

Ondersteunde partners