Fysiotherapie Franken

Fysiotherapie Sprundel

Al meer dan 25 jaar zijn wij enthousiast bezig in onze fysiotherapiepraktijk in Sprundel en hebben wij vele specialisaties in huis. Een prettige sfeer, persoonlijke aandacht, deskundige begeleiding en zorg staan bij ons voorop. Wij hebben geen wachtlijst. Indien nodig kunnen wij u ook aan huis behandelen.

Naast gewone Fysiotherapie zijn onze specialisaties: Manuele therapie, Fysiotherapie bij sportletsels, Manuele Lymfedrainage en Oedeemfysiotherapie, Oncologiefysiotherapie, Bekkenfysiotherapie (voor mannen en vrouwen), Zwangerschapsbegeleiding, Ontspanningstherapie, Fysiotherapie bij kinderen en Dry Needling. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het behandelen van de volgende aandoeningen: Parkinson, reuma en artrose, claudicatio intermittens (etalagebenen) en COPD.

Actie speciaal voor Kruiswerk voor U, gemeente Rucphen

  • Voor leden van Kruiswerk voor U, gemeente Rucphen bieden wij behandeling binnen 24 uur, dit wil zeggen op de dag van aanmelding
  • Voor leden van Kruiswerk voor U, gemeente Rucphen, die niet aanvullend verzekerd zijn een korting van 15% op het van toepassing zijnde tarief

Het team

Michaël Franken
Fysiotherapeut

Ik ben samen met Nicoline eigenaar van de praktijk.
Na mijn opleiding tot fysiotherapeut ben ik afgestudeerd als Professional Master Manuele Therapie aan de SOMT te Amersfoort. Ook heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van sportletsels, kinderen en diverse aandoeningen zoals: Parkinson, claudicatio intermittens, reuma en COPD.

Nicoline Franken
Fysiotherapeut

Samen met Michaël ben ik eigenaar van de praktijk.
Na mijn afstuderen als fysiotherapeut heb ik veel cursussen en specialisaties gevolgd op het gebied van ontspanningstherapie, oncologie, oedeemfysiotherapie, bekkenfysiotherapie en sportrevalidatie. Al vanaf 1982 heb ik veel ervaring in het behandelen van bekken- en bekkenbodem gerelateerde klachten.

Vijftien jaar lang heb ik zwangerschaps-gymnastiek gegeven aan vele groepen. Momenteel ben ik bezig met de opleiding Professional Master Bekkenfysiotherapie die ik dit jaar hoop af te ronden. Hiernaast ben ik geregistreerd oedeem- en oncologie fysiotherapeute. Door de combinatie oedeemfysiotherapie, oncologiefysiotherapie en bekkenfysiotherapie kan ik veel patiënten een compleet 'zorgpakket' bieden.

Menno Franken
Fysiotherapeut

Ik ben Menno Franken en sinds 2011 hier werkzaam in deze praktijk. Voor mij als fysiotherapeut is kwaliteit belangrijker dan kwantiteit, en staat individuele aandacht en tijd voor de patiënt dan ook voorop. Om te komen tot een optimale behandeling probeer ik zo goed mogelijk gebruik te maken van ervaring van mijzelf en collega's, recent wetenschappelijk onderzoek en last but not least, de wensen van de patiënt.

Ik combineer mijn werk sinds 2012 met de Master of Science in de revalidatiewetenschappen en fysiotherapie, afstudeerrichting sportfysiotherapie, die ik volg aan de Vrije Universiteit Brussel.

Fysiotherapie franken

Fysiotherapie Franken

Adres:
Sint Janstraat 13
4714 EA Sprundel

T: 0165 385604
F: 0165 388798
E: info@fysiofitsprundel.nl