EHBOcentrum

Het EHBO-centrum is gevestigd aan de Parallelweg 35e, 4878 AH Etten-Leur. Telefonisch te bereiken op 076-5010490. Dit EHBO-centrum heeft een met zorg samengesteld assortiment van AED's, BHV's, EHBO- en veiligheidsproducten die voldoen aan alle eisen van de overheid.

Even voor stellen...

Een trots bedrijf. Zo mag u "ehbocentrum.nl" best noemen. In iets meer dan een jaar, zijn wij uitgegroeid van een 'bescheiden' online winkel naar een totaalleverancier van medische- en preventie producten. Een groei die mogelijk is gemaakt door onze ambitie, klantgerichtheid, creativiteit en een uitgekiend assortiment. Wij denken vooruit, anticiperen op de marktontwikkelingen en helpen onze klanten aan producten die voldoen aan de EU gestelde eisen en normen.

Het Team

Ons team bestaat uit een groep enthousiaste medewerkers met kennis van zaken. Wij helpen u dan ook graag met al uw vragen. Vragen en opleidingen voor het gebruik van de AED "reanimatie" wordt door onze instructeur uit ons eigen team gegeven.

Onze services

De scherpe prijzen en de goede kwaliteit van de door ons aangeboden producten is mogelijk, doordat onze inkoper dagelijks met de fabrikanten onderhandeld. Door onze eigen voorraad kunnen de producten snel geleverd worden. Indien u voor 17.00 uur besteld en de producten op voorraad zijn, dan wordt op dezelfde dag uw bestelling bij onze vervoerder aangeboden.

Het EHBO-centrum is telefonisch te bereiken op 076-50 10 490. Via internet te bereiken op www.ehbocentrum.nl

Voor leden Kruiswerk voor U, gemeente Rucphen

Op vertoon van uw lidmaatschapspas krijgen leden van Kruiswerk voor U, Rucphen 20% korting op ons hele assortiment, met als uitzondering AED's daarop krijgen de leden 5% korting. Daarbij is de mogelijkheid via internet te bestellen met de speciale kortingscode: KRUISWERK20 of kom kijken in onze showroom na afspraak en neem de artikelen gelijk mee.

 

EHBO Centrum