Ook U kunt bijdragen

Kruiswerk voor u heeft hoog op haar wensenlijstje staan om per kerkdorp een sociaal team samen te stellen waarin hulp en zorg in het dorp kan worden gecoördineerd.

Vroeger was de signaalfunctie van enorm belang en daar willen we weer terug naar toe. Hiervoor zoeken we vrijwilligers die bereid zijn hier hun bijdragen aan te leveren. De bedoeling is dat deze sociale teams signaleren en melden dat er situaties zijn die niet kunnen of dat er problemen. Problemen die door de persoon zelf niet worden onderkend.

In de toekomst kunnen dit sociaal team mensen ondersteuning en begeleiding bieden wanneer er zorgvragen zijn of andere hulpproblemen bij dorpsbewoners. Eventuele scholing wordt door Kruiswerk voor U, Rucphen betaald.

 Kruiswerk voor U, Rucphen gaat samenwerken met IRIS vergroot uw wereld. Dit is een website waarop u kunt inloggen en uw wereld kunt vergroten. De site is gemakkelijk te gebruiken voor wie internet nieuw is. Het is een veilige omgeving. Maar samenwerken in de dorpen is van groot belang omdat dan de site echt pas tot leven gaat komen. Iedereen kan deelnemen en deelnemen is voor u als lid van de Kruiswerk voor U gratis. Bezoek gerust deze website www.vraaghetiris.nl

Interesse?

Als dit u aanspreekt neem dan contact op met het secretariaat van Kruiswerk voor U, Rucphen via kruisver@xs4all.nl of 06-83337735

Contact

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-83337735

Menselijke zorg is zorgen met gevoel

Onze missie is uw welzijn

Kruiswerk voor Rucphen gaat weer terug naar de oorsprong. Solidariteit was en wordt weer de basis van onze kruisvereniging. Samen in de dorpen zorg, hulp en begeleiding organiseren is de doelstelling voor de eerstvolgende jaren.

De verhalen van...