Zorg in de buurt

Met betrekking tot zorg in de buurt kunnen we dit onderscheiden in zorg in het kader van hulpmiddelen en zorg in het kader van persoonlijke zorg.

Wat betreft de hulpmiddelen hebben we hiervoor, in samenwerking met Medicura en Stichting Groenhuijsen, uitleencentra ingericht.
In de zorgsteunpunten van Sprundel, Zegge en Schijf kunt u terecht voor de uitleen van hulpmiddelen die nodig zijn om u te kunnen helpen in de thuissituatie. Voor sommige hulpmiddelen is er een indicatie nodig van uw huisarts.

Als u hulpmiddelen nodig hebt kunt daar naar toe. Neem wel uw zorgverzekeringspasje mee, uw identiteitsbewijs en uw lidmaatschapspasje van Kruiswerk voor rucphen.

Voor persoonlijke zorg bent u natuurlijk aangewezen op de wijkverpleegkundige. U hebt recht om deze in te schakelen maar er zal dan wel de noodzaak aanwezig moeten zijn.

Thuiszorg West Brabant staat voor u klaar.
U kunt bellen met 088-560 2000

Contact

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-83337735

Word ook lid!

Voor slechts € 15,00 per jaar bent u lid van Kruiswerk Rucphen.

De verhalen van...

Menselijke zorg is zorgen met gevoel

Onze missie is uw welzijn

Kruiswerk voor Rucphen gaat weer terug naar de oorsprong. Solidariteit was en wordt weer de basis van onze kruisvereniging. Samen in de dorpen zorg, hulp en begeleiding organiseren is de doelstelling voor de eerstvolgende jaren.