Medipoint

Medipoint is vanaf september ook een van de partners waar onze leden gratis uitleen van loophulpmiddelen krijgen.

De winkel van Medipoint is in Roosendaal. 

Voor Roosendaal is dat Belder 2-4 (in de Borchwerf)

Eén aanspreekpunt, zo geregeld!

Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Of het nu gaat om advies, lenen, huren of kopen: bij Medipoint kunt u terecht met uw zorgvragen!


Samenwerkingen

De vergoeding van zorghulpmiddelen wordt steeds complexer. Medipoint heeft veel kennis van de zorgmarkt en werkt nauw samen met gemeenten, thuiszorgorganisaties en alle zorgverzekeraars. Daardoor kunnen we beoordelen of uw zorghulpmiddel in aanmerking komt voor vergoeding en de aanvraag coördineren. Door deze samenwerkingen zijn we uniek in Nederland.

 

Kopen, huren en lenen

Ook voor het gebruik van huur- of leenhulpmiddelen, zoals krukken, bedverhogers, een douchestoel of matras bent u bij ons op het juiste adres. In onze winkels en uitleenpunten kunt u terecht voor deze hulpmiddelen die u, in veel gevallen, direct mee kunt nemen. Leden van Kruiswerk voor U kunnen onze loophulpmiddelen gratis lenen.

 

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan gerust langs in een van onze winkels of bel 088 – 10 20 100. Kijk voor uw dichtstbijzijnde winkel op

www.medipoint.nl. Op deze plek kunt u ook online producten lenen, huren of kopen in onze overzichtelijke webshop.

 

Getagde link naar website:

https://www.medipoint.nl/?utm_source=kruiswerkvooru&utm_medium=website&utm_campaign=medipoint-algemeen