Timmers MediCare

Timmers MediCareTmmers MediCare is al generaties lang een begrip in de Regio. Met de beste zorgproducten zorgen wij ervoor dat u van de juiste hulpmiddelen worden voorzien. Gespecialiseerd in rollators en rolstoelen, maar ook voor sanitaire hulpmiddelen, sta-op-stoelen, braces en bandages of hulpmiddeltjes voor in huis bent u bij ons aan het goede adres. 

Advies aan huis

Als het u niet lukt om in onze winkel te komen, dan is er de mogelijkheid dat onze adviseur vrijblijvens bij u thuis langskomt. We maken dan samen een afspraak en bespreken van tevoren uw wensen.

Dit kan gaan over sta-op-stoelen, een rolstoel, een rollator of aanpassingen in huis. U krijgt dan persoonlijkadvies gebaseerd op uw persoonlijke situatie.

Gratis hulpmiddelen lenen

Bij Timmers MediCare kunt u terecht voor kosteloos lenen van hulpmiddelen. In veel gevallen is dit gratis voor u: de zorgverzekeraar vergoedt de kosten vanuit de basisverzekering en dit valt niet onder uw eigen risico.

Outlet

Tmmers MediCare heeft ook een outlet voor zorghulpmiddelen. Hier worden nieuwe en 2e hands hulpmiddelen verkocht tegen scherpe prijzen. Denk aan sta-op-stoelen, rollators, rolstoelen, toiletstoelen en bedden. Dit kunnen 2e hands artikelen zijn, maar ook overjarige artikelen die niet meer in de winkel verkocht worden of een restpartij. Wij verkopen alleen artikelen die schoon en heel zijnHeeft u vragen? neem gerust contact met ons op via 0165-560609

Openingstijden zie:

www.timmersmedicare.nl

logo timmers Medicare

TimmersmediCare

Adres
Kade 51
4703 GC Roosendaal
T: 0165 - 560 609
E: info@timmersmedicare.nl

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 - 17.00 uur
Woensdag: 09.00 - 17.00 uur
Donderdag: 09.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 14.00 uur