Service van de winkels

Met betrekking tot korting bij de winkels hebben we als Kruiswerk voor U, Rucphen een samenwerking opgezet met een aantal winkeliers welke gespecialiseerd zijn in zorgartikelen.

In deze winkels worden voor de leden van Kruiswerk voor U, Rucphen speciale kortingen gegeven en zijn er speciale actiepakketten (deze zullen straks via internet of post worden aangebonden).

 Gevestigd aan Kade 51, 4703 GC Roosendaal  0165-560 609

Leden van Kruiswerk voor u, Rucphen krijgen hier 15% korting (alleen op artikelen die niet gerelateerd zijn aan de zorgverzekering). Daarnaast heeft Timmersmedizorg deze maand nog een extra actie voor onze leden (t/m 31 februari) die wij u hebben toegezonden in een eerder schrijven. Maak daar gerust gebruik van en loop deze mooie winkel gerust binnen. Geopend van ma t/m vr van 9.00 – 17.00 en za van 10.00 – 13.00 uur.

Leden van Kruiswerk voor u, Rucphen ontvangen 15% korting bij aankoop en huur van hulpmiddelen in samenwerking met Medicura Medische Hulpmiddelenservice. Bij Medicura kunt u ook online bestellen van hulpmiddelen en is mogelijk via www.medicurazorgwinkel.nl Bel gerust de klantenservice van Medicura 088-007 11 00

Van Meer Schoenen, Sint Janstraat 22, Sprundel is een goede partners op gebied van onder andere comfortschoenen. Speciaal aan het begin van deze samenwerking krijg je 10% korting bij aanschaf van een paar comfortschoenen, die zeer geschikt zijn voor steunzolen, van de merken: Durea, Solides en Xsensible. Loop gerust bij Van Meer Schoenen binnen.

Op vertoon van uw lidmaatschapspas krijgen leden van Kruiswerk voor U, Rucphen 20% korting op ons hele assortiment, met als uitzondering AED's daarop krijgen de leden 5% korting. Daarbij is de mogelijkheid via internet te bestellen met de speciale kortingscode: KRUISWERK20 of kom kijken in onze showroom na afspraak en neem de artikelen gelijk mee.

Word ook lid!

Voor slechts € 15,00 per jaar bent u lid van Kruiswerk Rucphen.

Contact

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-83337735