Kruiswerk voor U, Rucphen als adviseur van WMO

Vanaf 2015 komen er extra taken van het Rijk en de Provincie naar de gemeenten toe. Het gaat om jeugdzorg, werk en inkomen en ondersteuning aan chronisch zieken, hulpbehoevenden en ouderen. Als u nu al zorgondersteuning ontvangt in de gemeente Rucphen: er verandert niet meteen iets voor u

Voor iedereen die nu zorg of ondersteuning krijgt, maken we samen met de zorg- en welzijnsorganisaties afspraken over het voortzetten van de zorg in 2015. Zo weten we zeker dat voor, tijdens en na de overgang iedereen de juiste en goede zorg krijgt. Maar in de loop van 2015 kan er in uw specifieke situatie wel wat veranderen. Daarover word u ruim op tijd geïnformeerd. (wij hebben voorgaande bericht gelezen op de site van Gemeente Rucphen). Kruiswerk voor U, Rucphen kan u hierin van dienst zijn, begeleiden en eventueel de weg wijzen.

Extra huishoudelijke hulp met dienstencheques in Rucphen vanaf tweede kwartaal 2015

Inwoners met een Wmo-voorziening kunnen vanaf het tweede kwartaal (extra) huishoudelijke hulp inkopen met behulp van dienstencheques. Op onze website kunt u daar binnenkort meer over lezen.

Word ook lid!

Voor slechts € 15,00 per jaar bent u lid van Kruiswerk Rucphen.